046 - 485 94 70

Ervaringen

“Ik ben bij Marianne gekomen, omdat ik van mijn werkgever massage mocht leren. De rust waarmee Marianne de lessen gaf sprak me meteen aan. Marianne luisterde goed naar wat ik wilde en paste daar de lessen op aan. Als ik het niet snapte, deed ze het gewoon nog een keer voor.
De lessen hadden meer diepgang dan ik verwacht had. Ik voelde de ontspanning eerst zelf. Daarna leerde ik die doorgeven. Dat heeft mijn hele manier van leven en werken veranderd. Ik ben veel rustiger, relativeer meer en voel me prettiger. Ik heb duidelijk minder nekklachten.”

Lilian

“The calmness in which Marianne gives her classes appeals to me. The class moved me more deeply than I had expected. I felt the relaxation myself at first. Then I could give it on. It changed my way of living and working completely. I’m more relaxed and feel better. My neck is considerably better.”

Lilian

“Ik ben in 2008 bij Marianne gekomen op verwijzing van de menopauzepoli. Ik had ’s nachts veel last van zweten en ik was erg moe. Ik dacht: ïk probeer het drie weken. Het werkte geweldig!
Marianne heeft ook mijn longemfyseem aangepakt. Sinds zij mijn longen behandelt ben ik niet meer achteruit gegaan. Het is weer gewoon geworden om adem te halen.
Daarna zijn mijn maag en mijn nek aan de beurt gekomen, vooral na het overlijden van mijn man Ton. Na de sessies kon ik weer eten en slapen.
Wat ik vooral apart vind is de zachtheid van de bewegingen en de aanraking. Dat zulke zachte bewegingen kunnen helpen! Als ik thuis kom van de behandeling voel ik me relaxed en loom. Ik heb nergens pijn meer.
Ik kom nu dus al 7 jaar bij Marianne. Ik kan het iedereen aanraden. Als je de behandeling bij Marianne eenmaal kent, wil je steeds weer terugkomen.”

Anneke Wolfs

Na een sessie waarin haar ademhaling centraal stond: “Dit is net vakantie. Noorwegen, Zweden, Finland. Dat kan je je niet voorstellen. Rust, ruimte!”MB